Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Nash Siren R4 Kapásjelző 2+1

-9%
Nash Siren R4 Kapásjelző 2+1
 • Nash Siren R4 Kapásjelző 2+1
 • Nash Siren R4 Kapásjelző 2+1
 • Nash Siren R4 Kapásjelző 2+1
219 990 Ft 
199 990 Ft
Kezdete: 2023.01.04   A készlet erejéig!
Nash Siren R4 Presentation Set 2 Rod Kapásjelző Szett 2+1

KETTŐ ÉVRE MEGHOSSZABBÍTOTT, FELTÉTEL NÉLKÜLI GARANCIA MINDEN REGISZTRÁLT SIREN JELZŐRE

Az első kapásjelző, mely felkarolja a globális pontyhorgászat modern sportját, a Siren R4 az új sztenderd a pontos, érzékeny kapásjelzés terén, legyen az egy angol magán-tavon történő horgászat, vagy akár a legextrémebb körülményekkel való küzdelem az európai beltengereken.

Soha ennyi fejlett és forradalmi tulajdonság nem lett felhasználva egyetlen egy világverő csomagban. Kevin Nash piacvezető sebességérzékelő jelzési koncepcióját felkarolva az R3 jelzőből, az R4 olyan kontrollt és funkcionalitást kínál, mely eddig lehetetlennek tűnő módon köti össze a horgászt a végszerelékével. Az intelligens érzékelés még okosabb lett.

Gyakorlatban az R4 minden ponty által okozott jelzésre reagál, bármilyen környezetben. Még amikor a spiccek is görbülnek a zsinóron felgyülemlett hínártól, vagy amikor hullámzik egy több ezer hektáros tó, az R4 mindent mutatni fog, amit látnia kell, és semmit, amit nem. Egyetlen egy jelző sem tudott eddig ilyen szinten téves jelzéseket kiszűrni. Az intelligens érzékelés még okosabb lett.

Roller Wheel Sensing

A gyári beállítása az R4-nek egy sima, egyszerű, a zsinór görgőn való elmozdulásán alapuló érzékelés. Bár felülmúlja a Speed Sensing, vannak specifikus felhasználási területei, mint például a téli ziges horgászat, amikor a zsinór lassú megfeszülése várható.

Speed Sensing

A két szintű Speed Sensing a zsinór 1 cm per másodpercnél, illetve 2 cm per másodpercnél gyorsabb elmozdulására reagál, kizárva a téves jelzéseket. Mindkét beállítás magában foglalja az innovatív Drift Sensing Safeguard-ot.

Wave Sensing

Két további érzékenység-beállítás alkalmazza a Wave Sensing technológiát, hogy kizárja a folyamatos hullámzásból vagy csónakos horgászatból adódó téves jelzéseket. Az eseményeket leközvetíti a görgőn 1 vagy 2 cm per másodpercnél gyorsabb, és 15 vagy 30cm-nél hosszabb zsinór elmozdulást követően. Mindkét beállítás magában fogja a Drift Sensing Safeguard-ot.

Drift Sensing Safeguard
Újra elsőként a piacon, az R4 Drift Sensing Safeguard-ja véd attól a ritka lehetőségtől, hogy a zsinór ,,lepattogjon” a dobról a hínár felgyülemlése miatt például – amikor a nyomás és az elmozdulás nem elegendő a Speed Sensing rendszer beindításához.

Guiding Light

Az innovatív Homecoming Mode egy aduász az R4 tulajdonságai között- kimondottan a csónakot használóknak tervezve, egy hátsó LED található a jelzőn, mely ha világít, tökéletes irányadóként szolgál a helyre történő visszataláláshoz éjszaka.

Night Glo

A forradalmi R4 jelzők tökéletes kiegészítője, az új Night Glo jelzőcsalád közvetlenül csatlakozik az R4 jelzők tokjain egy LED-kimenethez, egy remek pulzáló Night Glo Bobbin-t vagy Swing Arm-ot eredményezve, akármikor világít a jelző.

Színben passzoló jelzőtestek, melyek megegyeznek az R4 jelzők LED-színeivel, egy további fekete testtel, melyek fehéren világítanak.
 • Nash Siren R4 Presentation Set 2 Rod Kapásjelző Szett

  TULAJDONSÁGOK

  R4 Alarm

  Homecoming Mode a horgászhelyre történő biztonságos visszataláláshoz
  Öt érzékenység-beállítás, minden körülményre és helyzetre
  Nyolc választható hangszín és hangerő
  Variálható LED-szín – Piros, Kék, Fehér, Zöld vagy Lila
  Széles LED-ek a jó láthatósághoz minden szögből
  Minden LED-színhez két különböző fényerő választható
  Pulzáló LED kimenet és közvetlen MMCX bajonettes csatlakozás a Nash Night Glo jelzőcsaládhoz
  Az R4 jelzők tartozéka egy MMCX átalakító, hogy a Nash Slap Head-eket és Bobbin-okat szintén közvetlenül csatlakoztathassa
  Mélyülő hangszínű ejtő kapás megkülönböztetés
  Bordázott bottartó gumibetétek, hogy védje a carbon blankokat és a megakadályozza a botok kicsúszását
  Három némítási konfiguráció
  Alacsony töltöttség figyelmeztetés
  Beépített, eltávolítható, gumírozott snag ear-ek
  Kompressziós alátét a meneten, a fejek tökéletes és stabil beállításához
  Tartozék egy puha tapintású, protektív PVC tok
  2 x AAA elemmel működtethető (NEM TARTOZÉK)
  Elérhető külön és 2, 3 és 4 Rod Presentation Set változatokban
 • Cikkszám
  T2982
Webáruház készítés