Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


PB PRODUCTS - KOMPLETT VÉGSZERELÉK Extra Safe Ready Made Heli-Chod Leader 60cm

PB PRODUCTS - KOMPLETT VÉGSZERELÉK Extra Safe Ready Made Heli-Chod Leader 60cm
2 790 Ft
Egységár: 1 395 Ft/db
PB PRODUCTS KOMPLETT VÉGSZERELÉK Extra Safe Ready Made Heli-Chod Leader 60cm

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

Extra Safe Ready Made Heli-Chod Leader. Az előre elkészített ólombetétes végszerelék 2 típusú felhasználási módot tesz lehetővé. Az egyik a hagyományos helikopteres végszerelék, amikor a leadcore zsinór körül szabadon tud forogni a gyorskapocsba akasztott előke és a csali, míg a másik módszer a főként iszapos mederfenéken felkínált Chod-Rig. Ilyenkor a szilikon csövecskén alul és felül is megütköztetésre kerül a gyorskapocs 1-1 ütközővel, a szabad forgása azonban megmarad. A szilikon csövecske zsinóron való elhelyezkedését a meghorgászott terület iszapvastagsága határozza meg. Ez a végszerelék verhetetlen Pop Up csalik felkínálásakor. Kétféle színben (sóder és növényzet) valamint 60, vagy 90 centiméteres hosszúságban forgalmazzuk a végszerelék csomagot. (A csomagban a képeken látható horogelőke, horog, ólom nincs benne!)

2022.03.09
  • PB PRODUCTS KOMPLETT VÉGSZERELÉK Extra Safe Ready Made Heli-Chod Leader 90cm

    - Méret: 60 cm
  • Cikkszám
    GYH0000174
Webáruház készítés