Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Új termékek
- Horgászbotok
- Horgászorsó
- Bojlis szerelékek kellékei
- Bojli alapanyag
- Bojli, pellet, horogcsali
- Csaliimitáció
- Aroma, dip, locsoló, paszta, spray
- Etetési eszközök
- Etetőanyagok, etetőpelletek
- Halkímélő eszközök
- Horog
- Kapásjelző
- Kiegészítő, kellékek
- Merítőháló, haltartó
- Rod-Pod, leszúrók, buzzbar
- Ruházat
- Sátor, ernyő
- Sátorlámpa, fejlámpa, riasztó
- Szék, fotel, asztal, ágy
- Táskák, zsákok
- Zsinór
- Csónakmotor, horgászcsónak
- Etetőhajó
- Gázkészülékek,Sátorfűtés
- Halfüstölő, Pácsó
- Hálózsák, takaró, párna
- Halradar, víz alatti optika
- Kempingcikkek
- Kézikocsi, talicska
- Versenyláda
- Szerelékes láda,doboz
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek
STÉG PRODUCT - GR-2 etetőanyag 1kg (SP260060) - édes, keksz
STÉG PRODUCT GR-2 etetőanyag 1kg - édes, keksz
A Stég Product GR-2 édes kekszes illatú, ízében édes etetőanyag.Apró, ill. közepes szemcseméretű darált növényi, sütőipari összetevőkből áll.
Apró ill. közepes szemcseméretű darált növényi, sütőipari összetevőkből áll.
Az anyagok összetételének köszönhetően az oldódás folyamatos, mivel, a különböző méretű anyagok eltérő időben bontanak ,ezért folyamatos a csalogató hatás.
Az anyag szerkezete úgy lett kitalálva, hogy a bekeverésnél a víz mennyiségi hozzáadásával szabályozni tudjuk a bontási sebességet.
Miért is FONTOS ez?!
Átlagos vízmélységű tavaknál: kevés vízzel keverjük be mixünket, ezáltal szárazabb agyagszerkezet miatt, az oldódás a vízbeérkezés után azonnal megkezdődik.(ügyeljünk arra, hogy ne legyen túl száraz az állag, mert akkor a tó aljára érkező kosarunkban már nem fog maradni semmi az etetőanyagból.)
Bányatavaknál, ill. nagyobb mélységű tavaknál: megfelelő mennyiségű vízzel (kicsit nedvesebb, tapadósabb állagúra) állítsuk be a keveréket, hogy az oldódás lassabb legyen, mivel az etetőanyagnak a kosárban kell maradnia a tó aljára érkezésig.
2022.02.24
A Stég Product GR-2 édes kekszes illatú, ízében édes etetőanyag.Apró, ill. közepes szemcseméretű darált növényi, sütőipari összetevőkből áll.
Apró ill. közepes szemcseméretű darált növényi, sütőipari összetevőkből áll.
Az anyagok összetételének köszönhetően az oldódás folyamatos, mivel, a különböző méretű anyagok eltérő időben bontanak ,ezért folyamatos a csalogató hatás.
Az anyag szerkezete úgy lett kitalálva, hogy a bekeverésnél a víz mennyiségi hozzáadásával szabályozni tudjuk a bontási sebességet.
Miért is FONTOS ez?!
Átlagos vízmélységű tavaknál: kevés vízzel keverjük be mixünket, ezáltal szárazabb agyagszerkezet miatt, az oldódás a vízbeérkezés után azonnal megkezdődik.(ügyeljünk arra, hogy ne legyen túl száraz az állag, mert akkor a tó aljára érkező kosarunkban már nem fog maradni semmi az etetőanyagból.)
Bányatavaknál, ill. nagyobb mélységű tavaknál: megfelelő mennyiségű vízzel (kicsit nedvesebb, tapadósabb állagúra) állítsuk be a keveréket, hogy az oldódás lassabb legyen, mivel az etetőanyagnak a kosárban kell maradnia a tó aljára érkezésig.
2022.02.24