Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


SENSAS AROMIX EPRES

SENSAS AROMIX EPRES
1 490 Ft
Egységár: 2 980 Ft/l
SENSAS AROMIX EPRES

Az Sensas Aromixek sikerének titka a hordozóanyag, amely az oldódás sebessége szempontjából az alkoholos, glicerines alapú, (gyorsan oldódó) és az olajos (lassan oldódó) aromák között helyezkednek el. Tehát vízbe kerülve máris dolgozni kezd, erről árulkodik egy kis olajfelhő a vízfelszínen, de mégis több órán keresztül kitart, és aktív marad. A EPRES AROMIXEL folytatott horgászatok során hamar kiderült, hogy határozottan fokozza a pontyfélék étvágyát, és kapó kedvét.

Felhasználási tippek
1. A legegyszerűbb módon öntsük rá arra az etetőanyagra, amellyel horgászni szoktunk. (De az ne legyen túlaromásítva!) Ennek a módszernek csupán az a hátránya, hogy nem egyenletes módon keveredik el szemcsék között.
2. Hatékonyabb, ha kukoricapogácsára öntjük és annak felpuhulása után, keverjük hozzá etetőanyagunkhoz.
3. Ha nem használunk kukoricapogácsát, akkor ahhoz a vízhez öntsük, amellyel a száraz eledelt fogjuk bekeverni, így az etetőanyag minden szemcséje könnyen fel tudja venni a folyadék által hordozott illatanyagokat.
4. Áztassunk be 1-2 doboz csemegekukoricát az aromába, majd keverjük az etetőanyagunkhoz, és ugyanebből csalizzunk. A hatás nem marad el!

Az optimális oldódási tulajdonságuk miatt az AROMIXEK kiemelkedően jól használhatók tavaszi, nyári és őszi körülmények között álló és folyó vízi horgászatok alkalmával egyaránt. Segítenek az etetőanyag szemcsék közötti tapadásban, majd a vízbe érést követően a megfelelő ütemű oldódásban.

2020.04.04
 • SENSAS AROMIX EPRES

  Ízesítés: strawberry - eper
  Milyen halnak: ponty
  Szín: piros
  Kiszerelés: 500 ml
 • Cikkszám
  GYH0002293
Webáruház készítés