Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


PB Products Jungle horog

PB Products Jungle horog
2 390 Ft
Egységár: 239 Ft/db

PB Products Jungle horog

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Jungle Hook horgot a klasszikus forma és a vékony anyag jellemzi, azonban bivalyerős! A ragadozó madarak karmához hasonló kialakítás lehetővé teszi, hogy akadók közvetlen közelében alkalmazzuk, valamint a biztonságos akadást is segíti. Hogy az akadást még tökéletesebbé tegyük, ajánlott a Line-Aligner rendszer alkalmazása, vagyis a horog szárának körülbelül 1,5 centiméter hosszúságú zsugorcsővel történő meghosszabbítása. Csak úgy, mint a többi PB Products horog, ez is sötétszürke színű, így nem csillog a vízben. Három méretben (2-4-6) forgalmazzuk és minden csomagban 10 darab horgot talál.

2020.04.01
  • PB Products Jungle horog
    Méret: 1, 2,4,6, 10
    Szín: sötétszürke
    Kiszerelés: 10 db/csomag
  • Cikkszám
    GYH0000584
Webáruház készítés