Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


PB PRODUCTS SKINLESS Bevonatos előkezsinór

PB PRODUCTS SKINLESS Bevonatos előkezsinór
4 990 Ft
Egységár: 250 Ft/m

PB PRODUCTS SKINLESS Bevonatos előkezsinór

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Skinless egy merev bevonattal és lágy, fonott maggal rendelkező előkezsinór, amely gyorsan süllyed. A merev, ám könnyen lehúzható bevonat lehetővé teszi a leghatékonyabb kombi előkék elkészítését. Tökéletes választás a távoli horgászatok esetén! A Skinless tökéletesen alkalmazható helikopteres, vagy például az iszapos mederfenéken a pop up csalik felkínálásához legjobb „chod-rig” rendszerekkel is. A Skinless, lágy és könnyen köthető fonott anyaga minden esetben tökéletes akadást eredményez. Ez a két első ránézésre szöges ellentétben álló tulajdonság (merev bevonat, lágy anyag) lehetővé teszi, hogy bármely horogtípussal együtt használjuk.
Azt tanácsoljuk, hogy a Skinless zsinórral készített előkéket helyezzük forró vízbe, vagy gőzbe. A magas hőmérséklet még merevebbé teszi a bevonatot, ha lehűlés közben folyamatosan húzzuk (alakját megőrzi). Természetesen a kész előkéket a legcélszerűbb egy előketartóban, kinyújtva tárolni. A PB Products Skinless három különböző színben (növényzet, iszap, sóder), 20 méteres kiszerelésben és két szakítószilárdságú változatban: 15 lb (6,8 kg) és 25 lb (11,34 kg) kapható.

2020.03.29
 • PB PRODUCTS SKINLESS Bevonatos előkezsinór

  Átmérő (mm): 0.55 0,65
  Szakítószilárdság (kg): 15 Lbs = 6,8 kg 25lbs = 11,34kg
  Hossz (m): 20
  Kiszerelés: 1db/csomag
  Szín: gravel/weed
 • Cikkszám
  GYH0000131
Webáruház készítés