Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


PB PRODUCTS RED ANT - 35 LBS Előtétzsinór

PB PRODUCTS RED ANT - 35 LBS Előtétzsinór
2 850 Ft
Egységár: 36 Ft/m
PB PRODUCTS RED ANT - 35 LBS Előtétzsinór
A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Red Ant előtétzsinór . A vöröshangya a világ legerősebb állata, így nem csoda, hogy a PB Products ezt a nevet adta ennek a kopásálló monofil előtétzsinórnak. A dobás, vagy épp a fárasztás utolsó fázisában van a legnagyobb szükség a megbízható, erős előtétzsinórra. Amikor a legnagyobb terhelésnek van a zsinórja kitéve, akkor a Red Ant előtétzsinór nem hagyja cserben! A halak épségének szem előtt tartása érdekében a Red Ant, vagy bármely más magas kopásállóságú előtétzsinórt (snag leader) mindig tökéletesen működő ólomelhagyó rendszerrel alkalmazza! A Red Ant 35 lb (15,88 kg) szakítószilárdságú, átlátszó monofil előtétzsinór 80 méteres kiszerelésben kapható.

2020.03.28
 • PB PRODUCTS RED ANT - 35 LBS Előtétzsinór

  - Átmérő (mm): 0.55
  - Szakítószilárdság (kg): 35 Lbs = 15,88 kg
  - Hossz (m): 80
  - Kiszerelés: 1db/csomag
 • Cikkszám
  GYH0000135
Webáruház készítés