Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


PB PRODUCTS MUSSEL 2 TONE - 35 LBS előkezsinór

PB PRODUCTS MUSSEL 2 TONE - 35 LBS előkezsinór
4 990 Ft
Egységár: 250 Ft/m
PB PRODUCTS MUSSEL 2 TONE - 35 LBS előkezsinór

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Mussel 2 Tone magas kopásállóságú, különlegesen lágy kevlárral kombinált előkezsinór. A rendkívüli terhelhetősége miatt használhatjuk akár előtétzsinórnak (snag leader) is. Extrém nehéz, kagylós terepre ajánljuk. Az előtétzsinór lágyságának köszönhetően biztosan nem fog leperegni az orsó dobjáról amint felnyitjuk a felkapókart. A halak épségének érdekében a Mussel 2-tone, mint minden más magas kopásállóságú leader zsinór használata ólomelhagyós rendszerrel ajánlott. A zsinór 20 méteres kiszerelésben, 35 lb (15,88 kg) és 45 lb (20,41 kg) szakítószilárdságú változatban kapható.

2020.03.29
 • PB PRODUCTS MUSSEL 2 TONE - 35 LBS előkezsinór

  Átmérő (mm): 0.35
  Szakítószilárdság (kg): 35 Lbs = 15,88 kg
  Hossz (m): 20
  Kiszerelés: 1db/csomag
 • Cikkszám
  GYH0000129
Webáruház készítés