Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


PB PRODUCTS JELLY WIRE bevonatos előkezsinór

PB PRODUCTS JELLY WIRE bevonatos előkezsinór
4 990 Ft
Egységár: 250 Ft/m

PB PRODUCTS JELLY WIRE bevonatos előkezsinór
A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

PB Products Jelly Wire: A pontyhorgászok népes tábora már régóta egy olyan előkezsinórt kívánt, amely lágy és lehúzható (hámozható) bevonattal rendelkezik. Erre válaszul a PB Products fejlesztőgárdája elkészítette a Jelly Wire-t.
Ez a gyorsan süllyedő előkeanyag tökéletesen kör alakú keresztmetszettel rendelkezik, a közepe pedig lágy és nem „szőrösödik”. A bevonata könnyen lehúzható, és elég merev ahhoz, hogy az előke ne gubancolódjon össze dobás közben.
Mivel a Jelly Wire szinte ugyanolyan lágy, mint egy hagyományos fonott előkezsinór, így bármely horogformával használható.
A PB Products Jelly Wire 20 méteres kiszerelésben, három különböző színben (növényzet, iszap, sóder), és szintén három szakítószilárdságú változatban: 15 lb (6,8 kg), 25 lb (11,34 kg) és 35 lb (15,88 kg) kapható.

2020.03.29
 • PB PRODUCTS JELLY WIRE bevonatos előkezsinór

  Átmérő (mm): 0.45 0,50
  Szakítószilárdság (kg): 15 Lbs = 6,8 kg 25 Lbs = 11,34kg
  Hossz (m): 20
  Kiszerelés: 1db/csomag
 • Cikkszám
  GYH0000130
Webáruház készítés