Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


PB PRODUCTS HOROGBEFORDÍTÓ - ALIGNERS SHORT SHANK

PB PRODUCTS HOROGBEFORDÍTÓ - ALIGNERS SHORT SHANK
1 490 Ft
Egységár: 186 Ft/db
PB PRODUCTS HOROGBEFORDÍTÓ - ALIGNERS SHORT SHANK
A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

Az Aligners Shank használata egyszerű, csak fel kell fűzni a horog előkére és ráhúzni a horog szárára. Nem kell hozzá gőz, mint a zsugorcsőhöz, és ha a horog hegye kicsorbul, elég lehúzni a horogról és újból használható egy másik horgon. Az Aligners Shank nem megy tönkre a fárasztásnál, az ezzel szerelt horogelőke sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos szerelék, ezért több halat tudunk becserkészni. Az Aligners Shank segít, hogy a horog a legmegfelelőbb helyzetben álljon az előkén, továbbá segít az akadásában is. Két méretben és három különböző színben (növényzet, iszap, sóder) kerül forgalomba. Minden csomagban 8 darabot talál.
  • PB PRODUCTS HOROGBEFORDÍTÓ - ALIGNERS SHORT SHANK

    - Kiszerelés: 8 db
    - Méret: 2,3 cm
  • Cikkszám
    GYH0000155
Webáruház készítés