Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


PB PRODUCTS GYORSKAPCSOS FORGÓ - SPEED SWIVEL 8

PB PRODUCTS GYORSKAPCSOS FORGÓ - SPEED SWIVEL 8
1 550 Ft
Egységár: 155 Ft/db
PB PRODUCTS GYORSKAPCSOS FORGÓ - SPEED SWIVEL 8
A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Speed Swivel gyorskapcsos 8-as méretű forgóját alkalmazva villámgyorsan cserélhetjük végszerelékünket, így alkalmazkodva a folyamatosan változó körülményekhez. Ez természetesen mindig nagyobb sikert, több halat eredményez. Gubancgátló gumiharang használata minden esetben ajánlott, hiszen így biztosan nem csúszik ki az előke végfüle a gyorskapocsból. Tökéletesen illeszkedik a biztonságos ólomelhagyó rendszerekhez, inline (belső zsinórvezetésű) ólmokhoz egyaránt. 8-as mérete kompatibilis más gyártók hasonló termékeivel, azok ólmaival, végszerelék kiegészítőivel. Minden csomag 10 darabot tartalmaz.
  • PB PRODUCTS GYORSKAPCSOS FORGÓ - SPEED SWIVEL 8

    - Kiszerelés: 10db
    - Méret: 8
  • Cikkszám
    GYH0000147
Webáruház készítés