Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


PB PRODUCTS GUBANCGÁTLÓ GUMIHARANG

PB PRODUCTS GUBANCGÁTLÓ GUMIHARANG
1 450 Ft
Egységár: 73 Ft/db
PB PRODUCTS GUBANCGÁTLÓ GUMIHARANG
A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

PB Products Anti Tangle Sleeve Egy többfunkciós szilikon kúp, elsősorban lezárja a speed swivelt (gyorskapcsot) és védi a kötést, másodsorban megakadályozza a gubancolódást a dobás közben. Használatával kifejezetten gyors előkecsere lehetséges. Háromféle színben (iszap, növényzet, sóder) és két méretben (normál és rövid) forgalmazzuk. A normál méretű a hagyományos előkékhez, míg a rövid szilikon cső elsősorban a chod és helikopter végszerelékhez kifejezetten javasolt. Minden csomagban 20 darabot talál.

  • PB PRODUCTS GUBANCGÁTLÓ GUMIHARANG

    - Kiszerelés: 20 db
    Méret: 3,2 mm
  • Cikkszám
    GYH0000146
Webáruház készítés