Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


PB PRODUCTS - DOWNFORCE - 45 LBS WEED Leadcore

PB PRODUCTS - DOWNFORCE - 45 LBS WEED Leadcore
3 990 Ft
Egységár: 399 Ft/m
PB PRODUCTS DOWNFORCE - 45 LBS WEED Leadcore

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Downforce Leadcore egy különlegesen nehéz, ám extra lágy leadcore puha bevonattal. Lágyságának és rejtő színeinek (sóder, növényzet) köszönhetően gyakorlatilag teljesen láthatatlan még a sekély, tiszta vízben is. A dobozban található fűzőtű segítségével különböző méretű, gyorsan süllyedő és láthatatlan Leadcore-t készíthetünk. Ezzel a termékkel biztosan átverhetjük az óvatos pontyokat is! 10 méteres kiszerelésben, 45 lb (20,41 kg) szakítószilárdsággal, két színben (sóder, növényzet) kapható.

2022.03.21
 • PB PRODUCTS DOWNFORCE - 45 LBS WEED Leadcore

  Átmérő (mm): 1.00
  Szakítószilárdság (kg): 45 Lbs = 20,41 kg
  Hossz (m): 10
  Kiszerelés: 1db/csomag
 • Cikkszám
  GYH0000133
Webáruház készítés