Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


PB PRODUCTS CHAMELEON előkezsinór

PB PRODUCTS CHAMELEON előkezsinór
3 990 Ft
Egységár: 200 Ft/m

PB PRODUCTS CHAMELEON előkezsinór

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Chameleon egy hihetetlenül lágy horogelőke zsinór, amely különleges színkombinációjának köszönhetően láthatatlan marad minden mederszerkezet esetén, így még a legöregebb, legóvatosabb pontyokat is becsaphatjuk. Ez a könnyen köthető, süllyedő előkezsinór bármely horogtípussal alkalmazható. A horog hegyére egy vízben oldódó lebegtető szivacsot (Rig Foam) tűzve könnyen elkerülhetjük, hogy a bedobás közben az előke összecsavarodjon. A PB Products Chameleon 20 méteres kiszerelésben, 15 lb (6,8 kg) és 25 lb (11,34 kg) szakítószilárdságú változatban kapható.

2020.03.29
 • PB PRODUCTS CHAMELEON előkezsinór

  - Átmérő (mm): 0.20
  - Szakítószilárdság (kg): 15 Lbs - 6,8 kg / 25lb - 11,34kg
  - Hossz (m): 20
  - Kiszerelés: 1db/csomag
 • Cikkszám
  GYH0000128
Webáruház készítés