Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


PB PRODUCTS ANTI EJECT horog

PB PRODUCTS ANTI EJECT horog
2 290 Ft
Egységár: 229 Ft/db

PB PRODUCTS ANTI EJECT horog

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Anti Eject horga a tökéletes akadás érdekében a sas karmához hasonló kialakítással rendelkezik. Ez az alak teszi tökéletessé a horgot minden olyan szituációban, ahol gyors akasztás és kemény fárasztás szükséges. Mint ahogyan a neve is mutatja, kifújás elleni formát kapott a horog. Ha a hal felszippantotta a csalival, akkor már nem tudja azt kifújni. Kemény, akadós terepre ajánlott, megbízható horog. Az egyenes horoghegy villámgyorsan hatol át a ponty száján. Hogy az akadást még tökéletesebbé tegyük, ajánlott a Line-Aligner rendszer alkalmazása, vagyis a horog szárának körülbelül 1 centiméter hosszúságú zsugorcsővel történő meghosszabbítása. Három méretben (4-6-8) forgalmazzuk és minden csomagban 10 darab különleges, szürke színű (a vízben nem csillogó) horgot talál.

2020.04.01
  • PB PRODUCTS ANTI EJECT horog

    Méret: 4,6,8
    Szín: sötétszürke
    Kiszerelés: 10 db/csomag

  • Cikkszám
    GYH0000585
Webáruház készítés