Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


NEVIS - Torrent Carp Pole TOPSET 4. tag (1310-113) - rakós bot top szet

NEVIS - Torrent Carp Pole TOPSET 4. tag (1310-113) - rakós bot top szet
7 990 Ft
NEVIS - Torrent Carp Pole TOPSET 4. tag (1310-113) - rakós bot top szet

A Torrent Carp Pole egy belépő árkategóriájú pontyozó rakós bot, magas minőségű High Modulus Carbonból. Az erős pontyozó rakós botokra jellemző vastagsággal rendelkezik. A festett nyéltag plusz erősítést kapott, hogy a megfelelő határozottsággal lehessen belekapaszkodni kapás esetén. A bot topsetje igen erős, és a spicc kellően vastag lukkal van ellátva annak érdekében, hogy a vastagabb csőgumik is könnyen átcsúszhassanak rajta. Azok számára lehet jó választás ez a bot, akik ismerkedni szeretnének ezzel a módszerrel, vagy éppen előszeretettel alkalmazzák az úgy nevezett margin technikát. Kifejezetten ajánljuk azoknak a sporttársaknak, akik kapitális méretű pontyokat szeretnének finom szerelékkel partra segíteni. A 625 grammos súly nem egy pillekönnyű botról árulkodik, de statikus pontyhorgászatnál a bot tömege másodlagos szempont.

Egy rakós bot akkor ér valamit, ha legalább 2-3 top settel tudjuk használni. A Torrent Carp Pole bothoz immár elérhetőek a két részes tartalék top settek is. Így egy gubanc esetén, nem kell szereléssel bajlódni, hanem elég csak felvenni a tartalék top settet, és folytatódhat is a horgászat!

Amennyiben a víz mélysége hosszabb végszerelék használatát igényli, a Nevis Torrent Carp Pole eredeti kétrészes top setje rövidnek bizonyulhat. Annak érdekében, hogy ebben az esetben is használhassuk kedvenc rakós botunkhoz vásárolt top seteket, érdemes beszerezni egy 3. és egy 4. tagot is.

2022.02.18
 • NEVIS - Torrent Carp Pole TOPSET 4. tag (1310-113) - rakós bot top szet

  - Belépő árkategóriájú pontyozó rakósbot,magas minőségű HIGH MUDULUS CARBON -ból.
  - Kedvező súly mellett nagy terhelhetőségű bottest jellemzi.
  - Hossz: 1,43m
  - Anyaga: HM karbon
  - Tagok száma: 1db
  - Szállítási hossz: 143cm
  - Tömeg: 85g
 • Cikkszám
  GYH0005379
Webáruház készítés