Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


STARBAITS Milspec Line 1000m Metal Box monofil főzsinór

STARBAITS Milspec Line 1000m Metal Box monofil főzsinór
7 690 Ft
Egységár: 7,69 Ft/m

STARBAITS Milspec Line 1000m Metal Box

Az Starbaits Milspec LCR monofil damil megvásárlása után a leghatékonyabb felhasználás érdekében olvassa el használattal kapcsolatos javaslatainkat. A Milspec zsinór különleges csomagolása (fémdoboz) nem csak rendkívüli extra védelmet nyújt, hanem véd a közvetlen napsugárzástól és állandó nedvességtartalmat biztosít. Ezért kérjük, hogy a zsinórt mindig a dobozában tárolja. Tartsa távol fűtőtestektől és közvetlen napfénytől.
Tekercselés közben tegye a zsinórt meleg vizes edénybe, vagy vödörbe, tekintettel arra, hogy a meleg víz visszaigazítja a zsinór memóriáját, és még tökéletesebben tudja feltekercselni az orsó dobjára. Hagyja, hogy a zsinór forogjon a vízben, miközben a zsinórt tekercseli, ez fokozza a tekercselés közben ellenállását, és megnöveli a feltekercselés pontosságát.

A tekercselésnél a számolást megkönnyíti az, hogy a zsinóron 200 méterenként jelölést talál. Egyrészt lehetővé teszi, hogy tudja hány méter van az orsó dobján, illetve mekkora mennyiség maradt még a dobozban. Ismertje meg a Milspec LCR változatos zsinórjait, amelyet a legnagyobb szakértelemmel állítottunk elő!
A damil fluorocarbon tartalma tökéletes rejtőzködést tesz lehetővé.
Minden horgászat után, a legutolsó tekerésnél, nedves ronggyal törölje át a zsinórt, hogy eltávolítsa a reá rakódott szennyeződéseket, melyek csökkenthetik láthatatlanságának hatásfokát, valamint fokozza a zsinór általános élettartamát.

2020.03.27
 • STARBAITS Milspec Line 1000m Metal Box

  Elérhető méretek:
  - 0,26mm
  - 0,28mm
  - 0,30mm
  - 0,35mm
  - 0,40mm
 • Cikkszám
  GYH0000640
Webáruház készítés