Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


KORDA HELI-SAFE SYSTEM ólomklipsz

KORDA HELI-SAFE SYSTEM ólomklipsz
2 290 Ft
Egységár: 1 145 Ft/db
KORDA HELI-SAFE SYSTEM ólomklipsz

A Korda Heli Safe System a Korda forradalmi újdonsága. Az innovatív termék két módon is használható: ólomelhagyós és fix. Az új Heli Safe rendszer lehetővé teszi a horgász számára, hogy ejtse az ólmot a fárasztás során a helikopter ill. Chod szerelék használatakor. Főképp akadós, hínaras, növénnyel benőtt részeken lehet előnyünkre.

A Heli Safe rendszer használata ólomelhagyós szerelékhez:

Először rögzítsd a kupakot, rugót és a belső hüvelyt a főzsinórra vagy leaderre. Hozd össze az alkatrészeket, majd nyomd össze a rugót és rögzítsd a kupakfüleket a testen lévő résekbe, fordítsd el a kupakot majd nyomd össze a rugót míg a helyére rögzül. (Grinner vagy Palomar csomót ajánlunk).

A kupak lenyomásával kinyílik a kapocs és ekkor csatlakoztathatjuk az ólmot. Ebben az esetben kapáskor az ólom leesik a szerelékről.

A Heli Safe rendszer használata ha nincs szükség az ólom elhagyására:

Rögzítsd a kupakot, rugót és a belső hüvelyt a főzsinórra vagy leaderre. Hogy megakadályozzuk az ólom leválását, fűzzük fel a a rögzítőgallért. Akasszuk az ólmot a fülbe majd illesszük össze a rendszert. Nyomd a füleket a résekbe, majd fordítsd el a kupakot amíg az a helyére rögzül. A kapocs így zárva van, nem ejti az ólmot!

2022.03.09
  • KORDA HELI-SAFE SYSTEM ólomklipsz

    - Kiszerelés: 2db
  • Cikkszám
    GYH0002438
Webáruház készítés