Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


HALDORÁDÓ Fluo Micro Method Feed Pellet - Brutális Máj

HALDORÁDÓ Fluo Micro Method Feed Pellet - Brutális Máj
1 990 Ft
Egységár: 4 975 Ft/kg
HALDORÁDÓ Fluo Micro Method Feed Pellet - Brutális Máj

Az egyre népszerűbb method technika igényét minden tekintetben kiszolgáló termék a Fluo Micro Method Feed Pellet, amely forradalmasítja a szelektív pontyos „etetőanyag” fogalmát. Talán a legegyszerűbben használható micro pellet, amely a hazai piacon elérhető! Az 1,5 mm-es pelletszemekre mindössze 1 dl vizet kell önteni, a doboz tartalmát összerázni, majd pár perc után használhatóvá válik a termék. Ezután nincs más dolgunk, minthogy a felpuhult - de a formát tökéletesen megtartó - pelletszemek halmazát method kosárba töltsük. A család összes tagja feltűnő színt kapott és oldódás közben látványos felhőt képeznek a vízben, így hatásfoka nagyságrendekkel megnő. Remek szelektív nagyhalas csalogatóanyag. Gyors elkészíthetőség, és rendkívüli fogósság jellemzi ezeket a termékeket. 8 különböző változatban kapható.

A Brutális Máj esetében minden szemcse az előd, a Brutal Liver etetőanyag penetráns ízével és aromájával rendelkezik, ráadásként ez a pellet mix afféle „tricolor” összeállítás, mivel barna, fekete és piros szemek egyaránt megtalálhatók benne. Amíg a halak ezekből a táplálékokból találnak az etetőkosár körül, garantáltan nem úsznak arrébb!

2022.04.05
 • HALDORÁDÓ Fluo Micro Method Feed Pellet - Brutális Máj

  - szemcseméret: 1,5mm
  - kiszerelés: 400g / doboz
  - method technikához
  - vízigénye 1dl
  - 8 különböző változatban: Kék fúzió, Zöld Afrika, Vörös gyümölcs, Ördögűző, Chilis tintahal, Fekete erő, Brutális Máj, Fagyos ponty
 • Cikkszám
  GYH0005713
Webáruház készítés