Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


HALDORÁDÓ Big Feed - C6 Pellet - Fűszeres Kolbász 800g - etető pellet

HALDORÁDÓ Big Feed - C6 Pellet - Fűszeres Kolbász 800g - etető pellet
1 490 Ft
Egységár: 1 863 Ft/kg
HALDORÁDÓ Big Feed - C6 Pellet - Fűszeres Kolbász 800g - etető pellet

A Haldorádó Big Feed széria a nagymennyiségű szoktató és helybentartó etetésekhez kínál gazdaságos megoldást. Sikerült olyan jó minőségű etető pelleteket és bojlikat egy családba rendezni, amely során nem kell kompromisszumot kötni, és mégsem kerül majd egy hosszabb túra egy vagyonba. Nehéz az itt látható pelletek és bojlik kiváló aromáját, ízét a fotókon keresztül átadni, de biztosra vesszük, hogy azok, akik kézbe veszik, majd kipróbálják, megdöbbenve tapasztják, hogy mennyire fogósak, illetve mennyire kedvező az áruk!

C6 Pellet

A Big Feed C6 Pellet család számos kiváló megoldást kínál, akár alapozó etetés kialakítására, kiegészítésére, valamint kosaras keverékek beltartalmának dúsítására egyaránt. A pellet szemek átmérője 6 mm, textúrájuk tömör és kemény, a vízben viszont szép lassan felpuhulnak, s közben minvégig áramoltatják magukból csábító aromájukat. 0,9 és 2,5 kg-os gazdaságos kiszerelésekben kerül forgalomba melyekkel a rövidebb és akár hosszabb horgásztúrák etetését is hatékonyan megoldhatjuk.

Hét nyerő ízben kínáljuk, melyek közül minden időszakra megtalálható a leghatékonyabb alternatíva: Eper & Ananász, Vad Ponty, Tintahal, Fűszeres Kolbász, Amur, Tigrismogyoró, valamint a Mangó.

2022.04.04
 • HALDORÁDÓ Big Feed - C6 Pellet - Fűszeres Kolbász 800g - etető pellet

  - Kiszerelés: 800g
  - Szemcseméret: 6mm
  - Íz: fűszeres kolbász
  - Szín: bordó
 • Cikkszám
  GYH0005806
Webáruház készítés