Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


HALDORÁDÓ Big Feed - C21 Boilie - Eper & Ananász 2,5kg - etető pellet

HALDORÁDÓ Big Feed - C21 Boilie - Eper & Ananász 2,5kg - etető pellet
3 990 Ft
Egységár: 1 596 Ft/kg
HALDORÁDÓ Big Feed - C21 Boilie - Eper & Ananász 2,5kg - etető pellet

A Haldorádó Big Feed széria a nagymennyiségű szoktató és helybentartó etetésekhez kínál gazdaságos megoldást. Sikerült olyan jó minőségű etető pelleteket és bojlikat egy családba rendezni, amely során nem kell kompromisszumot kötni, és mégsem kerül majd egy hosszabb túra egy vagyonba. Nehéz az itt látható pelletek és bojlik kiváló aromáját, ízét a fotókon keresztül átadni, de biztosra vesszük, hogy azok, akik kézbe veszik, majd kipróbálják, megdöbbenve tapasztják, hogy mennyire fogósak, illetve mennyire kedvező az áruk!

C21 Boilie

A C21 Boilie a céltudatos nagyponty-horgászok számára kínál izgalmas és gazdaságos újdonságot. Ezek a minőségi alapanyagokból készült, bojlik 21 mm-es mérettel, valamint 0,8 és 2,5 kg-os kiszereléssel kerülnek forgalomba, melyekkel a rövidebb és akár hosszabb horgásztúrák etetését is hatékonyan megoldhatjuk. Fontos és előnyös tulajdonsága, hogy „Long Life”, azaz főzött csali, amely a víz hőmérsékletétől függően akár 48 órát kibír a vízben és remekül ellenáll a fehérhalak csipkedéseinek, így képes megvárni a később érkező nagy pontyokat.

Hét nyerő ízben kínáljuk (a C6 Pelletekkel azonosan), melyek közül minden időszakra megtalálható a leghatékonyabb alternatíva: Eper & Ananász, Vad Ponty, Tintahal, Fűszeres Kolbász, Amur, Tigrismogyoró, valamint Mangó.

2022.04.04
 • HALDORÁDÓ Big Feed - C21 Boilie - Eper & Ananász 2,5kg - etető pellet

  - Kiszerelés: 2,5kg
  - Méret: 21mm
  - Íz: eper és ananász
  - Szín: piros és barna
 • Cikkszám
  GYH0005813
Webáruház készítés