Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Carp R Us ATS Longshank Nailer Hook pontyozó horog

Carp R Us ATS Longshank Nailer Hook pontyozó horog
1 990 Ft
Egységár: 199 Ft/db

Carp R Us ATS Longshank Nailer Hook pontyozó horog

A Carp 'R' Us ATS Longshank Nailer Hook pontyozó horog a korábbi Carp 'R' Us Longshank Nailer horog továbbfejlesztett változata. Ez a horog egy tökéletes precíz mérnöki fejlesztés eredménye. A legkedveltebb horog Angliában. Miért?? A világ egyetlen kiegyensúlyozott horga. Ezt a horgot lehetetlen kifújni és ez által nagyon ritkán fordul elő hal lemaradás. A hegye hosszú és nagyon éles, a mikro szakáll lehetővé teszi a jó akadást. Nagyon könnyű és vékony de hihetetlenül erős. Ennek a horognak köszönhetően több 22 kg és 32 kg közti ponty került matracra egy-egy fotó erejéig még a legnehezebb vizekből is. /Cassien, Raduta,Orient/ Ezt a horgot sok ponty specialista használja: Tim Paisley, Steve Briggs, John Lilly és Kevin Maddock – de ez csak a töredéke a híres ponty horgászoknak, akik erre a horogra esküsznek.

Használják bizalommal, de figyeljenek arra, hogy ezt a horgot nem ajánlatos akadós terepen használni, mert rendkívül vékony húsa miatt erős fárasztásnál nagy sebet ejt a ponty szájában. Ehhez a horoghoz ajánljuk a gumiütközőinket, melyek kimondottan horogra vannak tervezve, ezért az erős dobásnál se csúsznak össze a horog szárán. A neve Swivel Rig Bead and Ring Kit.

Az ATS technológiáról:
Az ATS technológia a cég legújabb fejlesztésnek eredménye, amelynek lényege, hogy a gyártás során egy ún. Anti Glare (csillogásmentes) bevonatot alkalmaznak egy különleges hőkezelési eljárással együtt. Ezáltal nincs szükség a horog újrahevítésére, így elkerülve az anyagminőségben végbemenő káros hatásokat. Az ATS technológia az edzést és a felületi bevonat felhordását egy lépésben biztosítja. Így szinte teljes mértében kiküszöbölhető, hogy a horog kinyíljon, törjön. A Carp 'R' Us ATS horgok még a legnagyobb harcokban is megállják helyüket Európa szerte.

2020.04.01
  • Carp R Us ATS Longshank Nailer Hook pontyozó horog

    - Kiszerelés: 10 db
  • Cikkszám
    GYH0000617
Webáruház készítés