Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


CC MOORE Elite Range Dairy Supreme Booster 50ml - Krémes vaníliás ízfokozó

CC MOORE Elite Range Dairy Supreme Booster 50ml - Krémes vaníliás ízfokozó
4 190 Ft
Egységár: 83 800 Ft/l
CC MOORE Elite Range Dairy Supreme Booster 50ml - Krémes vaníliás ízfokozó

A Dairy Supreme Pop Ups különlegességét annak köszönheti, hogy olyan egyedi gazdag ízek, illatok és étvágyfokozók elegyét tartalmazza, amelyek együttesen, rendkívül hatékonyan fejtik ki hatásukat minden vízhőmérsékletnél. Fantasztikus krémes, tejes, vajas, vaníliás illatát többek között a legendás hírű Geoff Kemp aromák felhasználásnak köszönheti. Úgynevezett „kimosott”, fakó hatásánál, de még is élénk rózsaszíne miatt az óvatos, öreg pontyokat is a csali felvételére ösztönzi. A nagy nyomás alatt lévő vizeken használata egyszerűen megkérdőjelezhetetlen. Kiválón működik hóember kombinációban.
A Dairy Supreme Plus Pop Ups-ot céltudatosan Chod Rig, és Hinged Stiff Rig előkékhez fejlesztették ki, mivel az átlagos lebegő bojlikhoz képest sokkal nagyon felhajtóerővel, keményebb szerkezettel, és egyedülálló tartóssággal rendelkeznek. Minden dobozka pop up tartalma 13 és 14mm-es átmérővel rendelkező csali. Lebegő képességét több mint 24 órán keresztül megőrzi.
A Dairy Supreme Booster Spray egy rendkívül erős és tömény koncentrációjú, az új lebegő bojli kollekció különleges illatvilágával teljesen megegyező „locsoló” aroma. A gyártó cég kizárólag a pop up-ok utólagos aromásítására, ízesítésére fejlesztette ki. Már nagyon kis mennyiségben is fantasztikus csalogatóhatást biztosít. Kiváló alternatívát kínál a Fluo Pop Up mixekből készített saját lebegő csalik aromásítására is. Adagolása egy kis doboz csalihoz mindössze 2-3ml. A Booster Liquid bojli készítésre nem használható fel, mivel nem főzésálló. Fantasztikus krémes, tejes, vajas, vaníliás illatát többek között a legendás hírű Geoff Kemp aromák felhasználásnak köszönheti. Praktikus, könnyen kezelhető és használható, esztétikus spray flakonba kerül forgalomba.

2020.04.14
 • CC MOORE Elite Range Dairy Supreme Booster 50ml - Krémes vaníliás ízfokozó

  - Kiszerelés: 50ml
  - Szín: rózsaszín
  - Elérhető méretek:
  - pop-up: 12, 14, 18mm
  - pop-up plus: 13-14mm
  - booster 50ml
 • Cikkszám
  GYH0004381
Webáruház készítés