Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


CC MOORE Elite Range Citrus Zest Booster 50ml - Alkoholos citrom ízfokozó

CC MOORE Elite Range Citrus Zest Booster 50ml - Alkoholos citrom ízfokozó
4 190 Ft
Egységár: 83 800 Ft/l
CC MOORE Elite Range Citrus Zest Booster 50ml - Alkoholos citrom ízfokozó

A Citrus Zest Pop Ups erőteljes és rendkívül fényes, szinte világító citromsárga színével és a különleges alkoholbázisú gyümölcsös jellegével különleges hatást gyakorol a pontyokra. Az egyedi, és erős aromája a friss, trópusi, citrusos gyümölcsök illatát idézi. A Pop up kiválóan alkalmas az úgynevezett Single Hookbaits, azaz egyetlen egy szem csali, etetés nélküli használatához is. Egész évben eredményesen használható.
A Citrus Zest Plus Pop Ups-ot céltudatosan Chod Rig, és Hinged Stiff Rig előkékhez fejlesztették ki, mivel az átlagos lebegő bojlikhoz képest sokkal nagyon felhajtóerővel, keményebb szerkezettel, és egyedülálló tartóssággal rendelkeznek. Minden dobozka pop up tartalma 13 és 14mm-es átmérővel rendelkező csali. Lebegő képességét több mint 24 órán keresztül megőrzi.
A Citrus Zest Booster Spray egy rendkívül erős és tömény koncentrációjú, az új lebegő bojli kollekció különleges illatvilágával teljesen megegyező „locsoló” aroma. A gyártó cég kizárólag a pop up-ok utólagos aromásítására, ízesítésére fejlesztette ki. Már nagyon kis mennyiségben is fantasztikus csalogatóhatást biztosít. Kiváló alternatívát kínál a Fluo Pop Up mixekből készített saját lebegő csalik aromásítására is. Adagolása egy kis doboz csalihoz mindössze 2-3ml. A Booster Liquid bojli készítésre nem használható fel, mivel nem főzésálló. Az egyedi, komplex aromák és az esszenciális olajok keveréke a friss, trópusi, citrusos gyümölcsök illatát idézi. Praktikus, könnyen kezelhető és használható, esztétikus spray flakonba kerül forgalomba.

2020.04.14
 • CC MOORE Elite Range Citrus Zest Booster 50ml - Alkoholos citrom ízfokozó

  - Kiszerelés: 50ml
  - Szín: citromsárga
  - Elérhető méretek:
  - pop-up: 12, 14, 18mm
  - pop-up plus: 13-14mm
  - booster 50ml
 • Cikkszám
  GYH0004376
Webáruház készítés