Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


CC MOORE Elite Range Acid Pear Booster 50ml - Körtés ízfokozó

CC MOORE Elite Range Acid Pear Booster 50ml - Körtés ízfokozó
4 190 Ft
Egységár: 83 800 Ft/l
CC MOORE Elite Range Acid Pear Booster 50ml - Körtés ízfokozó

Az Acid Pear Pop Ups erőteljes és rendkívül fényes, szinte világító narancs színével és a különleges alkoholbázisú, kissé fanyar gyümölcsös jellegével különleges hatást gyakorol a pontyokra. Az egyedi, és erős aromája a friss, érett körte illatát idézi. A Pop up kiválóan alkalmas az úgynevezett Single Hookbaits, azaz egyetlen egy szem csali, etetés nélküli használatához is. Egész évben eredményesen használható.
Az Acid Pear Plus Pop Ups-ot céltudatosan Chod Rig, és Hinged Stiff Rig előkékhez fejlesztették ki, mivel az átlagos lebegő bojlikhoz képest sokkal nagyon felhajtóerővel, keményebb szerkezettel, és egyedülálló tartóssággal rendelkeznek. Minden dobozka pop up tartalma 13 és 14mm-es átmérővel rendelkező csali. Lebegő képességét több mint 24 órán keresztül megőrzi.
Az Acid Pear Booster Spray egy rendkívül erős és tömény koncentrációjú, az új lebegő bojli kollekció különleges illatvilágával teljesen megegyező „locsoló” aroma. A gyártó cég kizárólag a pop up-ok utólagos aromásítására, ízesítésére fejlesztette ki. Már nagyon kis mennyiségben is fantasztikus csalogatóhatást biztosít. Kiváló alternatívát kínál a Fluo Pop Up mixekből készített saját lebegő csalik aromásítására is. Adagolása egy kis doboz csalihoz mindössze 2-3ml. A Booster Liquid bojli készítésre nem használható fel, mivel nem főzésálló. Az egyedi, komplex aromák és az esszenciális olajok keveréke a friss, érett körte illatát idézi. Praktikus, könnyen kezelhető és használható, esztétikus spray flakonba kerül forgalomba.

2020.04.14
 • CC MOORE Elite Range Acid Pear Booster 50ml - Körtés ízfokozó

  - Kiszerelés: 50ml
  - Szín: narancs
  - Elérhető méretek:
  - pop-up: 12, 14, 18mm
  - pop-up plus: 13-14mm
  - booster 50ml
 • Cikkszám
  GYH0004371
Webáruház készítés