Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


HALDORÁDÓ Gold Feeder - Champion Corn - feeder etetőanyag

HALDORÁDÓ Gold Feeder - Champion Corn - feeder etetőanyag
1 290 Ft
Egységár: 1 290 Ft/kg
HALDORÁDÓ Gold Feeder - Champion Corn - feeder etetőanyag

A négy tagot számláló Haldorádó Gold Feeder etetőanyag kínálat a Haldorádó Feeder Team (elsősorban Döme Gábor és Sipos Gábor) munkáját dicséri. A főként versenyszerű feederhorgászathoz kifejlesztett, egyedi összetételű, gyors oldódású etetőanyagok számos hazai és külföldi versenyen bizonyították már rendkívüli fogósságukat. Akkor jön el ezen etetőanyagok ideje, mikor az egyre finnyásabb és óvatosabb halak már csak a legjobb, legtisztább keverékekkel csalhatók a horog köré!

A Champion Corn egy 100%-ban természetesen összetevőket tartalmazó, brutál intenzív kukorica illatú és ízű, finomszemcsés etetőanyag. Amikor a halak már elteltek a különböző aromáktól, és ízektől, akkor ezzel a „tiszta” keverékkel csodát lehet művelni. Nagyon gyorsan oldódóik, oldódás közben hatalmas füstöt képez, de minden szemcséje a mederfenéken marad, amely gyorsan a kosár közelébe irányítja a halakat, de nincs benne laktató, nagy darabos szemcse, kizárólag egy tartalmas falat van a közelében, ez pedig a csali!
Ajánlott method horgászathoz, vagy kukorica csalival történő, hosszúelőkés pontyozáshoz is. Önmagában elsősorban a melegedő, és felmelegedett vizekben hatékony, azonban a Master Fish-el keverve eredményesen használható átlátszó, hideg vizekben is.

2020.03.31
 • HALDORÁDÓ Gold Feeder - Champion Corn - feeder etetőanyag

  - Kiszerelés: 1kg
  - Szemcseszem: finom
  - Íz: natúr, kukoricás
  - Szín: sárga
 • Cikkszám
  GYH0006245
Webáruház készítés