Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


HALDORÁDÓ Bevonatos főzött csalizó bojli - Kék Fúzió 18mm

HALDORÁDÓ Bevonatos főzött csalizó bojli - Kék Fúzió 18mm
990 Ft
Egységár: 14 143 Ft/kg
HALDORÁDÓ Bevonatos főzött csalizó bojli - Kék Fúzió 18mm

A termékpalettán a speciális csalizó bojlik is megtalálhatók. Ezek igazán érdekesek és attraktívak, ugyanis találunk közöttük bevonatos süllyedő és lebegő csalikat is. A „Coated”, azaz bevonatos bojli a legfogósabb nagyhal-csali a Haldorádó termékpalettáján. Intenzív aromával rendelkező panírozott csalizó bojli, mely a külső panírnak köszönhetően a vízbe érést követően azonnal kifejti hatását, mivel folyamatosan áramlanak ki belőle a különböző étvágyfokozó attraktánsok, melyek táplálkozásra ösztönzik a halakat. Emellett jól kitűnik a többi vízbe szórt bojli közül, így hamarabb juthatunk el a kapásig.

Carp Boilie Long Life Coated - Blue Fusion / Bevonatos főzött csalizó bojli - Kék Fúzió
Egy igazán univerzális édes, gyümölcsös jellegű bojli, melynek alapját a már nagy sikerű Haldorádó Oldódó Fluo Lebegő Pellet - Kék Fúzió biztosította. Kellemes gyümölcsös, fanyar illatának köszönhetően, aki beleszagol legszívesebben azonnal megkóstolná! Egész évben nagy hatással van a pontyokra és amurokra, egy igazi halmágnes, ha csalink közelében tartózkodik táplálkozó hal, ennek garantáltan nem fog tudni ellenállni! Olyan helyeken is hatásos, ahol még soha nem találkozott a ponty bojlival, illetve ha ezzel csalizunk, nem szükséges hosszas szoktató etetés sem. Kora tavasztól késő őszig nagy sikerrel használható.

Jellemzők:
- Olyan egyedi bevonatos csalizó bojli, amely a legfogósabb nagyhal-csali a Haldorádó termékpalettáján!
- A „Long Life”, azaz főzött (piros tetővel és címkével ellátott) változat minimum 72 órát kibír a vízben
- 7 nyerő ízben kapható: Black Squid / Fekete Tintahal, Big Fish / Nagy Hal, FermentX, Sweet Pineapple / Édes Ananász, Spicy Red Liver / Fűszeres Vörös Máj, Blue Fusion / Kék Fúzió. TripleX

2020.04.13
 • HALDORÁDÓ Bevonatos főzött csalizó bojli - Kék Fúzió 18mm

  - Kiszerelés: 70g
  - Méret: 18mm
  - Íz: gyümölcsös fanyar
  - Sízn: kék


 • Cikkszám
  GYH0003364
Webáruház készítés