Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


HALDORÁDÓ Bevonatos főzött csalizó bojli - Fűszeres Vörös Máj 18mm

HALDORÁDÓ Bevonatos főzött csalizó bojli - Fűszeres Vörös Máj 18mm
990 Ft
Egységár: 14 143 Ft/kg
HALDORÁDÓ Bevonatos főzött csalizó bojli - Fűszeres Vörös Máj 18mm

A termékpalettán a speciális csalizó bojlik is megtalálhatók. Ezek igazán érdekesek és attraktívak, ugyanis találunk közöttük bevonatos süllyedő és lebegő csalikat is. A „Coated”, azaz bevonatos bojli a legfogósabb nagyhal-csali a Haldorádó termékpalettáján. Intenzív aromával rendelkező panírozott csalizó bojli, mely a külső panírnak köszönhetően a vízbe érést követően azonnal kifejti hatását, mivel folyamatosan áramlanak ki belőle a különböző étvágyfokozó attraktánsok, melyek táplálkozásra ösztönzik a halakat. Emellett jól kitűnik a többi vízbe szórt bojli közül, így hamarabb juthatunk el a kapásig.

Carp Boilie Long Life Coated - Spicy Red Liver / Bevonatos főzött csalizó bojli - Fűszeres Vörös Máj
A 2015-ben hattagúra hízott Haldorádó bojlis termékpalettáról még hiányzott egy olyan ízvilág, amely markáns, fűszeres karakterrel rendelkezik. A fűszeres, karakteres golyó nem csak illatával, aromájával csábítja a pontyokat, hanem rendkívül tartós ízével is. Ezt a tulajdonságát az aromáért felelős folyékony adalékokon kívül a magas minőségű, por állagú alapanyagoknak köszönheti. Ez az a bojli, amit a horgásztúra utolsó napján pont olyan szívesen fogyaszt a hal, mint az elsőn.

Jellemzők:
- Olyan egyedi bevonatos csalizó bojli, amely a legfogósabb nagyhal-csali a Haldorádó termékpalettáján!
- A „Long Life”, azaz főzött (piros tetővel és címkével ellátott) változat minimum 72 órát kibír a vízben
- 7 nyerő ízben kapható: Black Squid / Fekete Tintahal, Big Fish / Nagy Hal, FermentX, Sweet Pineapple / Édes Ananász, Spicy Red Liver / Fűszeres Vörös Máj, Blue Fusion / Kék Fúzió. TripleX

2020.04.13
 • HALDORÁDÓ Bevonatos főzött csalizó bojli - Fűszeres Vörös Máj 18mm

  - Kiszerelés: 70g
  - Méret: 18mm
  - Íz: fűszeres-májas
  - Sízn: piros


 • Cikkszám
  GYH0005797
Webáruház készítés