Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


CC Moore Pellet Ultramix - Vegyes Pellet

CC Moore Pellet Ultramix - Vegyes Pellet
1 690 Ft
Egységár: 1 690 Ft/kg
CC Moore Pellet Ultramix - Vegyes Pellet

A Pellet Ultramix nyolc különböző, de egytől egyig kiváló minőségű, rendkívül magas tápértékkel, és alacsony olajtartalommal rendelkező granulátumok keverékét tartalmazza. A pelletek különböző színe, különböző illata, és íze egy olyan tökéletes együttest alkot, amely egész évben eredményesen használható.
Kizárólag csak a Pellet Ultramix tartalmazza azt könnyen emészthető energia és fehérjeforrást, amitől óriási hatékonysággal bír még a téli hónapokban is. Természetesen használható a nyári időszakban is, azonban ilyenkor rendkívül gyorsan oldódik. A magas tápértékű granulátum szemeknek a mérete és oldódási idejük is eltérő, így a halak jóval több időt töltenek majd el az etetésünkön. Csalogatóhatása folyékony kivonatokkal drámai módon megnövelhető.

Tipp: a késő őszi és a téli időszakban a horgászat megkezdése előtt 24-36 órára áztassa be Minamino-val, kendermag olajjal, és Tigernut extract-al. A hatása megdöbbentő lesz

Tipp: a nyári hónapokban a horgászat megkezdése előtt 24-36 órára áztassa be Trout/halibut vagy Salmon oil-al. A hatása megdöbbentő lesz.

2020.03.30
  • CC Moore Pellet Ultramix - Vegyes Pellet

    Kiszerelés: 1kg
  • Cikkszám
    GYH0001040
Webáruház készítés